ДКТШ - Кондитер
Вівторок, 21.05.2024, 05:11
Користувач Гість | Група "Гости" |


Наше опитування
Які професії потрібно додати?

Всього відповідей: 35
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кондитер

Професія: 7412.2

Кондитер


По закінченню курсу учень буде знати:

асортимент, рецептури і технологію виготовляння простих тортів, тістечок, поштучних кондитерських і хлібобулочних виробів масового попиту, включаючи заміс тіста і виготовлення кремів, начинок, вимоги до якості; ґатунок борошна, його хлібопекарські якості; способи і прийоми оформлення виробів, техніку нанесення трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладними поєднанням фарб; техніку і способи оздоблення виробів помадкою, марципаном, шоколадом, кремом; режим і тривалість випікання (смаження) виробів; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі; правила роботи підприємств харчування; санітарні правила для підприємств харчування; основи раціональної організації робочих місць; правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Буде вміти: 

готувати прості масові торти, тістечка та інші поштучні кондитерські і хлібобулочні вироби з нанесенням трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладним поєднанням фарб із різних видів сировини (борошняної, сирної маси або морозива). Виготовляти різні види тіста, кремів, начинок, фаршів; готувати напівфабрикати, штампувати, формувати та викладати вироби на листи. Оздоблювати вироби помадкою, марципаном, шоколадом, кремом тощо. Передавати на гартування вироби з морозива. Випікати (смажити) вироби. Визначати готовність тістових заготовок до випікання, садити їх у піч або у варочні (пекарські) шафи, стежити за процесом випікання, закінченням випікання (варіння) виробів, виймати їх, охолоджувати.


Вимоги до освітнього рівня осіб, які навчатимуться:

Повна загальна середня освіта. Без вимог до стажу роботи.

Сфера професійного використання випускника:

Виробництво інших харчових продуктів.

Виробництво хліба, хлібобулочних виробів; виробництво сухарів, печива, пирогів, тістечок з тривалим терміном зберігання.

 Специфічні вимоги:

Вік: по закінченні терміну навчання - не менше 16 років.

Стать: чоловіча, жіноча.

Медичні обмеження.

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Веб-сайти
Державне агенство водних ресурсів України
Херсонське обласне управління водних ресурсів


Праздники Украины

MaX & DJon © ДКТШ 2024